top of page

Familie Mast-Onsia

Erik en Ann Mast-Onsia zijn de eigenaars van deze prachtige chalet. Samen met hun 3 kinderen vertroeven ze er zoveel mogelijk.

 

In juli 2008 vertrokken zij voor het werk van Erik naar Remetschwil, gelegen in kanton Aargau. Daar beleefden zij samen een mooie tijd. Ook voor de kinderen een hele mooie, positieve ervaring. Hun Zwitsers avontuur duurde om en bij de 3 jaren en in juli 2011 ruilden zij Zwitserland weer in voor België.

Spelregels & huisvuilwerking

Verhuren is vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat u zorgvuldig met ons bezit omgaat.

Wij verwachten van u dat u ons informeert als er zaken vernield of gebroken worden.

U bent aansprakelijk voor eventueel toegebrachte schade.

 

In Zwitserland gaat men uiterst zorgvuldig om met het verwerken en sorteren van afval.

Vuilzakken kunnen op elk moment gedeponeerd worden tegenover supermarkt Migros in Ernen of in Mühlebach net over de brug rechts, bij de postbakjes.

Denken aan de natuur is denken aan de toekomst!

Contact

 

erik.mast@hotmail.com

+32 476 49 25 58

Het dorp

 

Schilderachtige bergdorpjes, bloeiende bergweiden, meren die glinsteren in de zon - dat is het beeld dat Zwitserland voor u schildert op een mooie zomerdag.

Het dorp Ernen is met zijn 2 buurdorpen Mühlebach en Steinhaus één van de mooiste dorpen in Wallis. In 1979 ontving het dorp de Henry-Louis Wakker prijs omdat de dorpskom met zijn authentieke huizen mooi bewaard gebleven is. De straten en de huizen zijn netjes onderhouden. Ernen heeft zich in de klassieke muziekwereld tot een wereldberoemd trefpunt ontwikkeld en trekt jaarlijks vele toeristen aan.

Postkantoor en toeristische dienst zijn op wandelafstand van de chalet, evenals de supermarkt (Migros) en enkele restaurants. Restaurant "St. Georg", genoemd naar de Drakendoder heeft 14 Gaultmillau punten. Er staan vooral streekgerechten (bio) op het menu en het heeft een opvallende wijnkaart.

bottom of page